Συμβουλές για νέους παίκτες στα VirtualSports

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Η νέα τάση στο διαδικτυακό στοίχημα ακούει στο όνομα VirtualSports ή εικονικά αθλήματα όπως είναι εξίσου γνωστά στον κόσμο. Ήρθαν στην εποχή του Κορονοϊού και αγαπήθηκαν από τους παίκτες του στοιχήματος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για μία αγορά που συγκεντρώνει μεγάλο τζίρο πονταρισμάτων σε online πλατφόρμες και επίγεια πρακτορεία επιβεβαιώνοντας την σκέψη των bookmakers να τα συμπεριλάβουν στις βασικές τους προτάσεις.

Τα VirtualSports παρουσιάζουν σημαντικά πλεονεκτήματα και είναι εύκολο να τα διαχειριστούν ακόμα και οι αρχάριοι παίκτες  του στοιχήματος. Η φύση του παιχνιδιού είναι τέτοια που μπορεί να κρατήσει σε επαγρύπνηση τους παίκτες που ωστόσο χρειάζεται να γνωρίζουν βασικές αρχές για να έχουν επιτυχία στο παιχνίδι τους. Θα προσπαθήσουμε συνοπτικά να παρουσιάσουμε τους βασικούς κανόνες, τις αγορές αλλά και χρήσιμα tips για να έχετε ένα ασφαλές και υπεύθυνο παιχνίδι στα εικονικά αθλήματα.

Τι είναι τα VirtualSports

Η μεταφορά των πραγματικών αθλημάτων στην εικονική πραγματικότητα δημιούργησε επί της ουσίας τα VirtualSports. Στη διαδικασία αυτή βοήθησε τα μέγιστα η εξέλιξη της τεχνολογίας καθώς το εικονικό ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει τις ίδιες ευχάριστες στιγμές με το στοίχημα για το ποδόσφαιρο στη Novibet.

Χωρίς μεγάλους χρόνους αναμονής ανάμεσα στους αγώνες, γεμάτο πρόγραμμα καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας και δυνατά γραφικά μπορείτε να απολαύσετε μοναδική στοιχηματική εμπειρία σε όλους ανεξαιρέτως τους onlinebookmakers στην Ελλάδα.

Ποια αθλήματα μπορώ να βρω στα VirtualSports

Μία μεγάλη γκάμα εικονικών αθλημάτων σας περιμένει στις online στοιχηματικές πλατφόρμες. Ο βασιλιάς των σπορ δηλώνει φυσικά παρόν με το Virtual ποδόσφαιρο να αποτελεί κορυφαίο προορισμό για τους παίκτες. Πολλές διοργανώσεις και ένα γεμάτο πρόγραμμα αγώνων θα κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Από εκεί και πέρα δημοφιλή αθλήματα όπως το μπάσκετ και το τένις έχουν μεταφερθεί με επιτυχία στον κόσμο των VirtualSports και προσφέρονται από τις εταιρίες προς στοιχηματισμό. Για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού υπάρχουν πολλές παραλλαγές παιχνιδιών με αγώνες αυτοκινήτων και φυσικά πολλά στοιχήματα ανά κούρσα.

Για το τέλος κρατήσαμε τις κούρσες ζώων με τις ιπποδρομίες και τις κυνοδρομίες να κατέχουν το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας.

Αξιοπιστία και ασφάλεια στα εικονικά αθλήματα

Τα virtualsports θα μπορούσαμε να πούμε πως μοιάζουν περισσότερο με τα φρουτάκια και τα τυχερά παιχνίδια καζίνο. Το αποτέλεσμα κάθε αναμέτρησης προκύπτει από γεννήτριες τυχαίων αριθμών πριν ακριβώς από την έναρξη της. Στην έκβαση του αποτελέσματος δεν μπορεί να μεσολαβήσει ανθρώπινος παράγοντας κάτι που ελέγχεται διεξοδικά από τις αρμόδιες επιτροπές.

Η τύχη λοιπόν παίζει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία. Στην προσπάθεια να γίνει ακόμα πιο ρεαλιστικό το περιβάλλον του παιχνιδιού οι εταιρίες προσφέρουν στατιστικά και πληροφορίες για κάθε αναμέτρηση που μπορεί να επηρεάζουν σε ένα πολύ μικρό ποσοστό τον αλγόριθμο της γεννήτριας τυχαίων αριθμών. Η αξιοπιστία του παιχνιδιού θεωρείται δεδομένη και δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί από τους παίκτες του στοιχήματος.

Χρήσιμες συμβουλές για τα VirtualSports

Υπάρχουν αρκετά σημεία που ο παίκτης πρέπει να δώσει σημασία για ένα έχει ένα ασφαλές και υπεύθυνο παιχνίδι στα virtualsports. Η φύση του παιχνιδιού είναι τέτοια που μπορεί να σε παρασύρει εύκολα σε λάθη που θα σου στοιχήσουν σε χρήμα και διάθεση. Ας δούμε τα σημαντικότερα από αυτά.

Η παράγοντας τύχη είναι βασικός συντελεστής στην έκβαση του αποτελέσματος σε μία αναμέτρηση. Μην κυνηγήσεις να σπάσεις ένα μεγάλο σερί νικών μίας ομάδας υπολογίζοντας πως κάποια στιγμή θα αλλάξει η σειρά των αποτελεσμάτων όπως συμβαίνει σε ένα πραγματικό άθλημα.

Η  γεννήτρια δεν γνωρίζει από τέτοια σερί και μπορεί να συνεχίσει να τιμωρεί τον παίκτη που προσπαθεί να διαβάσει ένα μελλοντικό αποτέλεσμα. Πόνταρε στην τύχη σου και άφησε το συναίσθημα σε δεύτερη μοίρα.

Όρισε εξαρχής το budget σου και μην προσπαθήσεις να το ξεπεράσεις. Τα συνεχόμενα πονταρίσματα που έχουν τα virtualsports μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν από τον στόχο σου που δεν είναι άλλος παρά η διασκέδαση και η νίκη. Μείνε ψύχραιμος, διατήρησε τον έλεγχο των πονταρισμάτων σου και μην ξεπεράσεις τους περιορισμούς που προϋποθέτει το υπεύθυνο παιχνίδι.

Μείνε σε χαμηλά πονταρίσματα καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού σου. Μην προσπαθήσεις να ρεφάρεις αυξάνοντας το stake σου γιατί μπορεί να βρεθείς στο καναβάτσο χωρίς να το καταλάβεις. Η τύχη μπορεί να σου χαμογελάσει μία φορά αλλά σε βάθος χρόνου μπορεί να αποδειχθεί δύσκολος αντίπαλος. Κράτα χαμηλά το πονταρισμά σου για να μείνεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς ενεργός μέσα στο παιχνίδι.xx