Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου με τον Δήμαρχο Φαρσάλων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Συνάντηση πραγματοποίησαν την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων με τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα όπως:

1. Ενέργειες διαμαρτυρίας προς τους αρμόδιους φορείς για τη μείωση κόστους ρεύματος των πλημμυροπαθών επαγγελματιών και τα νοικοκυριά.

2.Τα προβλήματα που δημιουργούνται καθημερινά λόγω της παράνομης στάθμευσης των αυτοκινήτων. Συζητήθηκαν προτάσεις για την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση του κέντρου.

3.Δράσεις από κοινού που αφορούν τον σχεδιασμό εκδηλώσεων και θα έχουν ως στόχο την τόνωση της αγοράς κατά την εορταστική περίοδο.

Επίσης συζητήθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν στο κυνοκομείο και την εύρεση λύσεων για την αποκατάσταση τους, η βελτίωση του Οδικού Δικτύου και ποιες οι παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής προς την Περιφέρεια και τα Κυβερνητικά στελέχη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εποικοδομητικό κλίμα, ανταλλάχτηκαν πολλές απόψεις, και οι δυο πλευρές δεσμεύτηκαν να βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία με στόχο τόσο την επίλυση των προβλημάτων της τοπικής αγοράς όσο και την ανάπτυξη αυτής.xx