Τέλη κυκλοφορίας: Άγνωστο αν θα δοθεί παράταση για την πληρωμή τους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Μπορεί ο υφυπουργός Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης να δήλωνε προ ημερών πως δεν είναι υπέρ της παράτασης για τα τέλη κυκλοφορίας 2024 ωστόσο, η παράταση φαίνεται πως έχει «κλειδώσει».Όσον αφορά την παράταση στην πληρωμή των τελών, πρόσθεσε ο υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης: «Δεν έχουμε σκεφτεί να δώσουμε παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας, θα ήθελα να μην συνεχίσουμε με αυτή την λογική των παρατάσεων. Θα καλέσω τον κόσμο να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας».

Φαίνεται ότι το υπουργείο θα ανακοινώσει παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2024 παρότι ο υφυπουργός Οικονομικών διατίνεται για το αντίθετο.

Είναι άγνωστο πάντως αν θα δοθεί παράταση δύο μηνών, όπως πέρσι ή θα δοθεί μία μικρότερη παράταση προκειμένου οι ιδιοκτήτες οχημάτων να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας.

Ευχή όλων είναι η παράταση να είναι στα ίδια επίπεδα με πέρσι προκειμένου οι ιδιοκτήτες να έχουν τον απαιτούμενο χρόνο πληρωμής, δεδομένου ότι προς το τέλος του χρόνου όλοι τρέχουν να κλείσουν τρύπες.xx