Το ιδανικό φωτιστικό για κάθε χώρο του σπιτιού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Τα φωτιστικά αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία κατά τη διακόσμηση του σπιτιού για αυτό η σωστή επιλογή φωτιστικού μπορεί να δώσει σε κάθε δωμάτιο την διάθεση και το κλίμα που επιθυμείτε. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε τα φωτιστικά που μπορείτε να επιλέξετε για κάθε χώρο του σπιτιού και τους τρόπους που μπορείτε να τα τοποθετήσετε.

  • ΣΑΛΟΝΙ

Στο κέντρο του σαλονιού σας μπορείτε να προσθέσετε ένα φωτιστικά οροφής https://ledokosmos.gr/fwtismos/fotistika-orofhs που θα δώσουν αρκετό φως σε όλο τον χώρο και θα σας βοηθήσουν να φωτίσετε σωστά κάθε γωνία του σπιτιού. Επίσης, δίπλα στον καναπέ ή στο πλάι της πολυθρόνας σας μπορείτε να τοποθετήσετε ένα φωτιστικό δαπέδου για να δημιουργήσετε μιαcozyατμόσφαιρα.

  • ΚΟΥΖΙΝΑ

Στην κουζίνα σας μπορείτε να εγκαταστήσετε ταινίες LED κάτω από τα ντουλάπια σας ή επιτοίχια φωτιστικά για να φωτίσετε τον πάγκο και τον νεροχύτη σας. Αυτή η προσθήκη θα σας επιτρέψει να μαγειρέψετε και να πλύνετε τα πιάτα σας ευκολότερα. Αν έχετε τραπεζαρία στη κουζίνα, βάλτε ένα κρεμαστό φωτιστικό πάνω από το τραπέζι σας για να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα την ώρα που γευματίζετε.

  • ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ

Για το κεντρικό φωτισμό της κρεβατοκάμαρας σας μπορείτε να επιλέξετε ένα φωτιστικό οροφής όπως μια πλαφονιέρα για να προσφέρετε φως ομοιόμορφα στον χώρο και στις γωνίες του σπιτιού. Ακόμη, δίπλα στο κομοδίνο σας μπορείτε να προσθέσετε ένα επιδαπέδιο φωτιστικό το οποίο θα δημιουργήσει μια πιο ζεστή και comfyατμόσφαιρα.

  • ΜΠΑΝΙΟ

Για το μπάνιο σας θα πρέπει να δώσετε αρκετή βάση στον τρόπο με τον οποίο θα τοποθετήσετε τα φωτιστικά γιατί ο συγκεκριμένος χώρος πρέπει να έχει αρκετό φως. Πίσω από τον καθρέπτη σας τοποθετήστε μια ταινία LEDγια να φωτίσετε το πρόσωπο σας και να έχετε μια διαυγή εικόνα του εαυτού σας όταν ετοιμάζεστε.Εναλλακτικά, αγοράστε έναν καθρέπτη με ενσωματωμένο touchled που θα δώσει μια πιο μοντέρνα αισθητική στο μπάνιο και θα σας διευκολύνει την ώρα του μακιγιάζ. Για να φωτίσετε την μπανιέρα ή το ντους σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε spotlights και dimmerγια να έχετε την δυνατότητα να ελέγχετε εσείς το φως που εκπέμπουν στο χώρο και να δημιουργείτε το κλίμα που επιθυμείτε.

  • ΑΥΛΗ – ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Στην αγορά υπάρχουν αμέτρητα φωτιστικά εξωτερικού χώρου, π.χ. ηλιακά φωτιστικά https://ledokosmos.gr/fwtismos/hliaka-fwtistika τα οποία θα ταιριάξουν απόλυτα με την αυλή ή το μπαλκόνι σας . Ανεξαρτήτως του χώρου που διαθέτετε, μερικές απλίκες ή γιρλάντες εξωτερικού χώρου θα δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα και θα δώσουν ένα ρομαντικό στοιχείο στα δείπνα σας στην αυλή. Οι στύλοι κήπου, τα LED κολωνάκια και τα καρφωτά επιδαπέδια φωτιστικά είναι ιδανικά αν θέλετε να τονίσετε τον κήπο σας ή να φωτίσετε τα μονοπάτια της αυλής σας.