Υποδεχτείτε το μωράκι σας: Όλα όσα πρέπει να προετοιμάσετε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Πρόκειται να φέρετε το μικρό σας αγγελούδι στον κόσμο και η χαρά σας είναι απερίγραπτη. Σκέφτεστε τις πρώτες στιγμές μαζί του και ανυπομονείτε να το κρατήσετε στην αγκαλιά σας. Ωστόσο έχετε και μια μικρή αγωνία για το αν έχετε αγοράσει όλα τα απαραίτητα ώστε να μην του λείψει τίποτα;

Δεν χρειάζεται να σας προβληματίζει αυτό, διαβάστε το παρακάτω άρθρο και προμηθευτείτε όλα όσα θα χρειαστείτε για να υποδεχτείτε το μωράκι σας με τον πιο όμορφο τρόπο!

  • Βρεφική κούνια

Η βρεφική κούνια είναι ένα είδος που ανήκει στα απαραίτητα αντικείμενα για το μωρό σας. Ήδη από τις πρώτες μέρες το μικρό σας θα έχει ανάγκη από τον προσωπικό του χώρο για να μπορεί να κοιμάται με ασφάλεια και να ξεκουράζεται, για αυτό βρείτε την κατάλληλη κούνια που θα του χαρίσει τα πιο γλυκά όνειρα.  • Είδη προίκας μωρού

Αφού αναζητήσετε την ιδανική βρεφική κούνια, σειρά έχει η προίκα μωρού. Το μικρό σας αγγελούδι θα χρειαστεί ορισμένα απαλά σεντόνια, μαλακές, απορροφητικές πετσέτες, αέρινες κουνουπιέρες που θα το προστατεύουν κατά την διάρκεια του ύπνου του, αλλά και ζεστά παπλώματα ώστε να μην κρυώνει καθώς κοιμάται. Στην αγορά θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε σετ προίκας μωρού που θα βοηθήσουν την διαδικασία του μπάνιου ή τον ύπνο του μωρού σας.

  • Βρεφικό καρότσι

Άλλο ένα είδος που δεν πρέπει να παραλείψετε να αποκτήσετε πριν την γέννηση του μωρού σας είναι ένα βρεφικό καρότσι. Το καρότσι θα σας βοηθήσει να κάνετε με άνεση τις εξωτερικές δουλείες σας, ενώ το μωρό σας θα είναι προστατευμένο και ασφαλές. Αναζητήστε ένα προσαρμοζόμενο καρότσι που να μπορεί να μετατρέπεται σε καλαθούνα μωρού και καθισματάκι αυτοκινήτου. Θα δείτε ότι αυτό το είδος καροτσιού θα σας λύσει τα χέρια. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε καρότσια περιπάτου που είναι εξαιρετικά ελαφριά και θα σας βοηθήσουν στον χειρισμό.

  • Βρεφικό Μπανάκι

Το μπάνιο του μωρού είναι ίσως μια από τις πιο αγχωτικές διαδικασίες για τους νέους γονείς, καθώς δεν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και φοβούνται πιθανά ατυχήματα. Σε αυτό θα σας βοηθήσει πάρα πολύ το βρεφικό μπανάκι, στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε το μωράκι σας και να έχετε απόλυτο έλεγχο των κινήσεών σας χωρίς να αγωνιάτε αν το μικρό σας θα γλιστρήσει από τα χέρια σας. Βρείτε το μπανάκι που ταιριάζει στις ανάγκες σας και τοποθετήστε το στην μπανιέρα όποτε το χρειάζεστε!