3 + 1 Ιδέες δώρων για τους αγαπημένους σου συναδέλφους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Πολλές είναι οι περιστάσεις στις οποίες θέλουμε να κάνουμε ένα δώρο στους αγαπημένους μας συναδέλφους, τις περισσότερες όμως φορές δεν έχουμε ιδέα τι θα τους άρεσε να τους προσφέρουμε. Είτε δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάποιο δώρο που θα τους ενθουσιάσει, είτε το budget μας είναι περιορισμένο, είτε θέλουμε να κάνουμε ένα δώρο που να μην είναι πολύ προσωπικό (π.χ. ρούχα). Αν ψάχνεις και εσύ το κατάλληλο δώρο για τους συναδέλφους σου, βρες παρακάτω τις ωραιότερες ιδέες και εντυπωσίασέ τους.

  1. Τσάντα laptop

Αν κάνεις δουλειά γραφείου τότε το laptopείναι το κύριο εργαλείο δουλειάς για εσένα και τους συναδέλφους σου. Η τσάντα laptopαποτελεί λοιπόν ένα από τα πιο πρακτικά δώρα που μπορείς να τους προσφέρεις και σίγουρα θα τους ενθουσιάσει. Στην αγορά θα βρείτε τσάντες laptop που μπορούν να φορεθούν χιαστί, αλλά και σακίδια πλάτης με θήκες για την αποθήκευση εγγράφων ή μικρών αντικειμένων. Επίλεξε εκείνη που πιστεύεις ότι θα ταίριαζε περισσότερο στην αισθητική του συναδέλφου που θα την προσφέρεις και κάνε το πιο όμορφο δώρο!

  1. Θερμός Νερού

Ακόμη και αν στον χώρο εργασίας σου υπάρχει άμεση πρόσβαση σε κάποιον ψύκτη, το θερμός νερού είναι μια εξαιρετική ιδέα δώρου αφού διατηρεί το νερό στην σωστή θερμοκρασία και αποτελεί ένα κίνητρο για συνεχή ενυδάτωση. Μπορείς να αναζητήσεις από απλά θερμός, μέχρι θερμός με έξυπνες φράσεις και ιδιαίτερα σχέδια για να κάνεις ένα υπέροχο δώρο στους συναδέλφους σου. Αν θέλεις να προσφέρεις κάτι ακόμη πιο ιδιαίτερο μπορείς να αναζητήσεις custom θερμός νερού – παγούρια και να αποτυπώσεις μια χιουμοριστική ατάκα πάνω σε αυτά.

  1. Ακουστικά

Τα ακουστικά είναι πάντα μια ωραία ιδέα δώρου, αφού όσα και να έχει κανείς θα έρθει η στιγμή που θα τα αξιοποιήσει. Ιδίως αν ο χώρος που εργάζεστε εσύ και οι συνάδελφοί σου είναι openspace, τα ακουστικά θα σας έχουν φανεί πολλές φορές χρήσιμα και θα σας έχουν βοηθήσει να διατηρήσετε την συγκέντρωσή σας. Τι θα έλεγες λοιπόν να προσφέρεις ένα ζευγάρι ακουστικά ως το τέλειο δώρο για τον αγαπημένο σου συνάδελφο; Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ακουστικά headphones, κλασικά ακουστικά ή ασύρματα ακουστικά.

  1. Lunchboxes

Το φαγητό στην δουλειά είναι μια δύσκολη υπόθεση και αν θέλει κανείς να τραφεί υγιεινά πρέπει να έχει προνοήσει και να έχει φέρει μαζί του σπιτικό φαγητό. Σε αυτή την περίπτωση τα lunchboxes – φαγητοδοχεία είναι απαραίτητα. Αναζήτησε φαγητοδοχεία με υπέροχο designκαι κάνε ένα ιδιαίτερο δώρο στον αγαπημένο σου συνάδελφο που σίγουρα θα ενθουσιαστεί με αυτή σου την κίνηση.