“ΝΕΑ ΦΑΡΣΑΛΑ”: ΕΥΧΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Για τη συμπλήρωση 33 ετών πορείας της εφημερίδας «ΝΕΑ ΦΑΡΣΑΛΑ», η Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Θεσμών και Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΑΛ και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, προβαίνει στην ακόλουθη δήλωση:Αγαπητοί Εκδότες, Δημοσιογράφοι και Συνεργάτες της έγκριτης εφημερίδας του νομού μας ΝΕΑ ΦΑΡΣΑΛΑ,
Με μεγάλη μου χαρά, εκφράζω τις εγκάρδιες ευχές μου για τη συμπλήρωση 33 ετών πορείας της εφημερίδας «ΝΕΑ ΦΑΡΣΑΛΑ», η οποία, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και τεκμηριωμένο λόγο, αναδεικνύει αδιάκοπα, στοχευμένα και αποτελεσματικά το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία των Φαρσάλων -και όχι μόνο.

Αδιαμφισβήτητα, η δυνατή και μαχόμενη τοπική δημοσιογραφία είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς συμβάλλει καταλυτικά στην ανάδειξη τοπικών θεμάτων που συχνά δεν προβάλλονται από τα εθνικά μέσα ή είναι στις «τελευταίες γραμμές», ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνει τη δημοκρατική λειτουργία, τον έλεγχο και τη λογοδοσία των τοπικών αρχών, καθώς και την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στον δημόσιο βίο.

Σε ένα ρευστό , με θεαματικές αλλά και δραματικές εξελίξεις στον κόσμο, με σοβαρά ζητήματα για το πολιτικό δυναμικό της χώρας, για την αυτοδιοίκηση, αλλά και για τη δημοσιογραφία, η διαρκής εμπιστοσύνη των πολιτών σε εσάς, αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση του έργου σας.

Σας εύχομαι να συνεχίσετε να πορεύεστε με την ίδια καθαρότητα, την ίδια δημιουργικότητα και έμπνευση, καθώς και την αταλάντευτη δέσμευση στην ανεξάρτητη και αξιόπιστη ενημέρωση, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάδειξη των καίριων ζητημάτων που απασχολούν τον τόπο μας και ειδικά τα Φάρσαλα, που έχουν επανειλημμένα χτυπηθεί και ποτέ ανασυγκροτηθεί.

Η δύναμή σας είναι δύναμη των Φαρσάλων.
Δίπλα σας και Μαζί σας !
Χρόνια Πολλά ».



XX