Συντονισμένη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 2 Ιουλίου 2026 στην περιοχή των Φαρσάλων, με στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση παραβατικών ενεργειών.
Στο πλαίσιο των ελέγχων, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη εννέα ατόμων, τα οποία φέρονται να είχαν πραγματοποιήσει παράνομες συνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος προς τις κατοικίες τους, χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιες καλωδιώσεις που κατέληγαν στο εναέριο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθηκαν συνολικά 62 άτομα και 57 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν τέσσερις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Παράλληλα, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε στην απομάκρυνση περίπου 400 μέτρων παράνομων καλωδιώσεων που είχαν εγκατασταθεί για την παράνομη ηλεκτροδότηση των κατοικιών.
Οι αρμόδιες αρχές επισημαίνουν ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, με στόχο την αντιμετώπιση της ρευματοκλοπής και την ενίσχυση της ασφάλειας στην περιοχή.

xx
