Σε ισχύ τέθηκαν από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Λαμίας – Λάρισας, λόγω εργασιών εγκατάστασης υπόγειου δικτύου μέσης τάσης.
Οι παρεμβάσεις πραγματοποιούνται από τη χιλιομετρική θέση 58+883 έως τη θέση 62+087, στο τμήμα από τη Βρυσιά έως τη διασταύρωση με το Ρύζι.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που αποδίδεται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, οι ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται καθημερινά, από τις 07:00 έως τις 17:00, μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2026.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα καταλαμβάνεται τμήμα της λωρίδας κυκλοφορίας από τη Βρυσιά προς τα Φάρσαλα. Η διέλευση των οχημάτων θα πραγματοποιείται εναλλάξ από το διαθέσιμο τμήμα του οδοστρώματος, με προσωρινή σήμανση και φωτεινούς σηματοδότες.
Πρόκειται για σημαντική ενημέρωση για τους οδηγούς της επαρχίας, καθώς οι εργασίες προβλέπεται να διαρκέσουν περισσότερο από δύο μήνες.

xx
