Συνάντηση του Βουλευτή ΝΙΚΗΣ Γ. Ρούντα με τον Δήμαρχο Τεμπών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Τη Δευτέρα στις 13-5-2024 ο Αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού και Πατριωτικού κινήματος ΝΙΚΗΣ και βουλευτής ΝΙΚΗΣ Λάρισας Γεώργιος Ναπ. Ρούντας μαζί με τον πολιτευτή της ΝΙΚΗΣ Δημήτριο Τσιούρβα είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Δήμαρχο Τεμπών, αξιότιμο κ. ΓεώργιοΜανώλη.
Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο και σε θερμό κλίμα, βουλευτής και πολιτευτής ενημερώθηκαν: για το δύσκολο έργο του Δημάρχου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος τόσο αναφορικά με την έλλειψη προσωπικού όσο και με την έλλειψη στελέχωσης της πολιτικής προστασίας.

Ένα ακόμη ζήτημα που αναδείχθηκε είναι η έλλειψη προσωπικού για το χειρισμό μηχανημάτων που εξυπηρετούν στην πρόληψη και αντιμετώπιση των επιπτώσεων των φυσικών καταστροφών.

Συζητήθηκαν ακόμη και προβλήματα του αγροτικού τομέα όπως η αντιμετώπιση ασθενειών των ελαιόδεντρων στην ευρύτερη περιοχή. Να σημειωθεί ότι το λάδι που παράγεται από τα ελαιόδεντρα αυτά είναιαναγνωρισμένο για την εξαιρετική ποιότητά του σε παγκόσμια επίπεδο.

Από πλευράς του ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ κ. Γ. Ρούνταςευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη φιλοξενία και την ενημέρωση δηλώνοντας παρών για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων.

Η ΝΙΚΗ θα στέκεται αρωγός στις προσπάθειες των Δήμων για την εξυπηρέτηση των πολιτών.xx